Kurban Bayramı öncesi Denizli'nin Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı da 32 mahalle muhtarı ile emniyet ve asayiş konularıyla ilgili toplantı yaptı. 
Üstündağ Tekstil Osmanlı Köftecisi kahvaltı salonunda düzenlenen toplantıya Sarayköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yasin Özdemir, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve mahalle muhtarları katıldı. Yapılan emniyet ve asayiş konulu toplantıda köylerdeki sorunlar masaya yatırıldı. Kurban bayramı öncesi büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hırsızlığına karşı muhtarların jandarmaya yardımcı olması ve koordineli çalışmanın sağlanması ele alındı. Ev ve iş yerinden hırsızlığın önlemesi maksadıyla mahalle giriş ve çıkışlarına kamera sisteminin kurulmasıyla birlikte hırsızlık olaylarının azaldığı belirtilen toplantıda, sistemin bulunmadığı mahallelere de kamera sistemi kurulmasının önemine değinilen toplantıda, uyuşturucu ve benzeri olayların önlenmesi konusunda muhtarların yardım ve desteğinin önemine vurgu yapıldı.
Toplantının çok yararlı olduğunu belirten muhtarlar, bu tür organizasyonların daha sık yapılmasını istediler. Toplantıda ayrıca mahalle muhtarları tanışma imkanı da buldu.