İzmir'in Urla ilçesinde park halindeki Denizli Plakalı hafif ticari aracın içinde Orhan Karakoyun (48) ile Barbaros Demirtaş isimli iki kişinin cesetleri bulundu. Cesetlerde herhangi kesici ya da delici bir iz bulunmazken, araç içinde uyuşturucu içmek için kullanılan aparat bulundu. Karakoyun ve Demirtaş'ın ölmeden önce kustukları da tespit edilirken polis, iki kişinin uyuşturucu nedeniyle ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Karakoyun ve Demirtaş'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsilerinin ardından belirlenecek.

Cesetler Urla Zeytinalanı Çamlıçay Mahallesi 5225 Sokak'taki bir hafif ticari aracın içinde bulundu. 20 YA 338 plakalı aracın içinde hareketsiz yatan iki kişiyi gören semt sakinleri durumu 155 polis imdat numaralı telefonla bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 155 polis ve 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları inceleme ardından otomobilin içinde bulunan Orhan Karakoyun (48) ile Barbaros Demirtaş isimli kişilerin öldüğünü tespit etti. Barbaros Demirtaş'ın üzerinde aracın anahtarı bulundu.



UYUŞTURUCU İDDİASI
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinde iki kişinin cesetlerinde darp ya da yara izine rastlanmadı. Cesetler ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ancak araç içinde uyuşturucu içiminde kullanılan bir aparat bulundu.
İki kişinin ölmeden önce kustuğu ve tuvaletlerini yaptıkları bu nedenle uyuşturucu madde kullanmış olabilecekleri ve ölümlerinin de bu nedenle gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.