HABERDENİZLİ.COM

Olay, Denizli'nin Çameli İlçesi Yeni imar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye Halis Gencel’e ait inşaat alanında bulunan 250’den fazla kolon ve kiriş demirlerinin bağlantısında kullanılan etre ve etre için hazırlanan demirler çalındı. Bunun üzerine Halis Gencel, yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasının üzerine olayla ilgili polis çalışma başlattı.

Öte yandan Halis Gencel ve arkadaşları sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlar sonuç verdi. Yapılan paylaşımda, ”Çameli İlçemiz Yeni imar mevkiinde bulunan Halis Gencel'in arsasındaki inşaatından 250’nin üzerinde etre demiri ve çubuk halinde demir çalınmış. Hazır şekilde bunlardan satıldığını bilen, duyan, alan varsa insanlık namına polise ya da arsa sahibi Halis Gencel' e ulaşsınlar” ifadelerine yer verildi.

Bunun üzerine hırsızın çaldığı etre demirlerini sattığı hurdacı, Gencel’e ulaşarak, kendisine biri tarafından etre demiri sattığını ve demirlerinin devamının olduğunu yine getireceğini söylemesi üzerine durum güvenlik güçlerine bildirildi.

Polis ekiplerinin harekete geçmesi ile şüpheli hırsız düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan şüpheli karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İnşaattan çaldığı etre demirleri hurdacıya sattı

İnşaattan çaldığı etre demirleri hurdacıya sattı