Bakırlı – Gümüşler Hattında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Mert Beycan Gülsev, 31 Temmuz günü her zamanki gibi  Havcıeyüplü Mahallesi’nden Tren Garı istikametine doğru ilerliyordu.  Bakırlı üst geçidine geldiğinde sol tarafından hızla yaklaşan 20 AKP 91 plakalı beyaz minibüs sol aynasına çarptı. Camdan minibüs şoförüne dikkatli olmasını söyleyen Gülsev, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Aynasına çarpan Minibüs şoförünün kendisine hakaret etmeye başladığını söyleyen Gülsev, “şoför koltuğundan bana uzanarak darp etmeye kalktı fakat başarılı olamadı. Araçta yolcu olduğu için bende tartışmaya girmedim ve normal yoluma devam ettim.” diye konuştu. 

ÖNÜNE GEÇTİ BIÇAK ÇEKTİ

Minibüs şoförü Gülsev’i  darp edemeyen öfkeli şoför bu seferde içinde yolcular olan minibüsün sağ tarafından hızlı bir şekilde önüne geçti. Bu sırada sağ aynada vurdu. Yolcu minibüsünün önüne geçen öfkeli sürücü hızlı bir şekilde araçtan indi.  O sırada neler yaşandığını anlatan Gülsev, “kullandığım aracın sağ tarafından önüme kırdı ve sağ aynama çarparak  önümde durdu. Araçtan elinde bıçakla  inen ismini bilmediğim şoför, bıçağı bana doğru savurdu. Kullandığım aracın kapısı kilitli olduğu için bana saldıramadı. Bir müddet sonrada ayrıldı.” İfadelerini kullandı. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olayın ardından yoluna devam eden Gülsev, son durağa geldiğinde araç kameralarını kontrol etti. Kamera kayıtlarıyla beraber polis karakoluna giden Gülsev, 20 AKP 91 plakalı beyaz minibüsün şoföründen şikayetçi oldu.