Denizli'de bir büfeden bedava içki ve haraç istedikleri iddia edilen 3 kişi, amaçlarına ulaşamayınca tüfekle dükkanı kurşunladı. Büfe sahibi ile saldırganlar arasındaki kavgaya müdahale eden polis memuru kesici aletle, evinin balkonunda bulunan bir imam da tüfekten çıkan saçma sebebiyle yaralandı.

Akköy ilçesinde bir büfeye gelerek haraç ve bira istedikleri iddia edilen A.A, F.A ve A.R.A.’ya iş yeri sahibi karşı çıktı. Olaya şahit olan bazı vatandaşların da bira ve haraç isteyen zanlılara tepkisi göstermesi üzerine zanlılardan biri tüfekle büfeye doğru ateş açarak olay yerinden kaçtı. Bu sırada evinin balkonunda bulunan Yukarı Camisi İmamı Eşref Adak, boynuna isabet eden saçmayla yaralandı. Olay yerine gelen bir polis memuru da zanlılara müdahale etmek isterken kesici aletle yaralandı. Polis ve imam Adak, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 zanlıdan ikisi gözaltına alındı.

Hadisenin ilçede duyulması üzerine vatandaşlar büfenin önünde toplandı. Öfkeli vatandaşlar haraç isteyen şahıslara ait otomobilin camlarını kırdı. İlçede güvenlik önlemlerinin yeterli olmadığını iddia eden halk, kaymakamlık ve polis merkezinin önünde toplanarak olayı protesto etti.