Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu  ile Mücadale Şube Müdürlüğü Ekipleri Madde Kullanımı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda Antalya istikametinden Denizli istikametine seyir halinde olan bir ticari taksiyi durdurdu. Ancak durdurulan araçtaki 2 kişi araçtan inmemek için direndi. Polisin ısrar etmesi üzeirne ise kontrol noktasından kaçmaya çalıştılar, hemen müdehale edilen 2 kişi kıskıvrak yakalanırken araçta yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ve mermileri ile uyuşturucu maddeele geçirildi. Soruşturmayık genişleten Denizli Emniyeti şüpheli 2 kişinin torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına uyuşturucu temin ettiğini öğrendi. yakalanan şüpheli şahısların Denizli’de irtibatlı oldukları sokak satıcısı şahıslar ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları adresler tespit edilerek operasyonlar düzenlendi.

Denizli İl Merkezinde de risk analizine dayalı olarak ekiplerce yürütülen diğer titiz çalışmalarda da şüpheli araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı. Araçlardaki uyuşturucu madde şüphelileri etkisiz hale getirilerek aramalar yapıldı.Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette pakatlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu.
Yapılan başarılı operasyon ve çalışmalar neticesinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile fişekleri,  30 gram eroin maddesi,  53 gram metamfetamin maddesi ve yaklaşık 1 kilo esrar maddesi ele geçirildi. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edildi.