Pamukkale İlçesi Dokuz Kavaklar mahallesinde 6 gün önce, öğlen saatlerinde annesine arkadaşımın yanına gidiyorum diyerek evden çıkan Gamze Kapan (15) dün iftar saatine yakın zamanda dayısı tarafından bulundu.

2 gün önce haber sitemize ulaşan anne Habibe kızının 5 gündür kayıp olduğunu belirtmiş ve bizden yardım istemişti. Bizde Gamze’nin bulunması için haber yapmıştık.
Gamze’den dün akşam sevindirici haber geldi. Akşam iftara yakın saatte İstasyon Caddesi ışıklarında dayı Veli M.’ye tesadüfen denk geldi. 6 gündür aranan yeğenini gören dayı hemen yanına gitti ve annesine haber verdi.

B​ODRUMDA ZORLA ALIKONULDU
Anne Habibe’nin iddiasına göre, Gamze Kapan kız arkadaşı tarafından 6 gündür bir bodrumda zorla alıkonulduğunu belirtti. Zorla alıkoyan kız arkadaşının madde bağımlısı olduğunu ve birkaç arkadaşı ile bir bodrumda tuttuklandıklarını belirten anne,  Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine gerekli bilgiyi verdiklerini söyledi. Kızı Gamze’nin arkadaşı tarafından neden zorla alıkoyduğunu öğrenemediklerini dile getiren anne “kızım bulundu ya bu bana yeter” dedi. Gözaltına alınan kız arkadaş ve yanındakilere gerekli işlemin yapıldığını belirtildi.





Zekican Şenkaya