HABERDENİZLİ.COM/AA-DENİZLİ

Olay bugün öğle saatlerinde Anafartalar mahallesinde meydana geldi. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Anafartalar Mahalle'sindeki bazı iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatmıştı. Ekipler çalışmalar kapsamında Şehit Piyade Er İlker Kocabıyık Caddesi üzerinde rutin devriye görevini sürdürdüğü sırada şüpheli bir şahsın iki katlı bir eve girdiğini görüp evin etrafını çevirdi.

Etrafında polisleri gören şüpheli şahıs evden aldığı cep telefonu ve altın görünümlü takıları alarak oturma odasının penceresinden garaj olarak kullanılan yerin çatısına atlayıp kaçmak istedi. Polis bu arada havaya uyarı ateşi açtı.

Cennet Özcan'a ait evden çalmaya çalıştığı eşyalarla suç üstü yakalanan H.O. (33) göz altına alınarak emniyete götürüldü.

Ev sahibi Özcan gazetecilere yaptığı açıklamada, evindeki hırsızı yakalayan polislere teşekkür ederek,"Ben evden kısa süreliğine ayrılmıştım. İkinci kata balkon penceresini kırarak girmiş. O sırada da yoldan geçen polisler görüyor ve hemen yakalamışlar. Allah polisimizden razı olsun." diye konuştu.