HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen cinayet aydınlatıldı. Jandarma, Osman K’yı darp ederek öldüren şüphelilere operasyon düzenlendi. Eşzamanlı operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı.

Olay, 7 Haziran Cuma günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Bekilli İlçesi Çamköy Mahallesi'nde cinayet meydana geldi. Otomobille seyir halinde giden baba Osman K. ve oğul Özgür K. Çamköy Mahallesi'nden Bekilli İlçe istikametine giderken kimliği belirsiz kişi tarafından araçla önleri kesildi. Diğer araçtan çıkan kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar baba ve oğulu öldüresiye darp etmeye başladı. Darba uğrayan baba ve oğuldan, baba Osman K. olay yerinde hayatını kaybetti. Oğul Özgür K. ise ağır yaralandı. Kimliği belirsiz şahıslar ise baba ve oğlu darp ettikten sonra kayıplara karıştı.

İL MERKEZİNDE OPERASYON

Yaşanan olayı aydınlatmak için jandarma ekipleri, çalışma başlattı. Bu kapsamda 5 gün boyunca gece gündüz çalışan ekipler, gece saatlerinde il merkezinde belirlenen 4 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleşen operasyon sonrası cinayet ile ilişkisi olduğu iddia edilen ve soruşturmanın gizliliği sebebiyle ismi henüz açıklanmayan 4 kişi gözaltına alındı.

Çal’a götürülen zanlılar, buradaki sorgularının ardından adliye sevk edilecek.