Muğla’nın Datça ilçesinde, kar maskeli saldırganın bir pansiyonun önünde oturan dört kişiye ateş etmesi sonucu Denizlili bir işadamı hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. 
Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Datça’nın Yaka Mahallesi Palamutbükü Sahilinde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pansiyon işletmecisi Mustafa Gökcan (67), oğlu Gürkan Gökcan (40), damadı Ömer Yiğit (41) ve damadının kardeşi Hasan Yiğit (38) bahçede oturup sohbet ettikleri sırada kar maskeli bir saldırgan yaya olarak yanlarına geldi. Belinden çıkardığı silahı Hasan Yiğit’e yönelten saldırgan, peş peşe 6 el ateş ederek olay yerinden hızla uzaklaştı.
Saldırıda kurşunların hedefi olan Hasan Yiğit, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıyı engellemeye çalışan Ömer Yiğit karnından ve Gürkan Gökcan da bacağından yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Ömer Yiğit, Marmaris Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Saldırıda hayatını kaybeden Hasan Yiğit’in cenazesi Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Ömer Yiğit kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken Hasan Yiğit’in cenazesi memleketi olan Denizli’ye getirildi. Hasan Yiğit’in cenazesi bugün Pamukkale’de toprağa verilecek.