Pamukkale Üniversitesi, Pamukkale Teknokent, Pamukkale TTO, Denizli Ticaret Odası ve TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulu’nun destekleriyle YouStartup tarafından organize edilen etkinlikte yatırım kulüpleri ve seçkin jüri üyeleri karşısında sunumlarını gerçekleştirecek girişimciler ve girişimler de belli oldu. Denizli genelinde yaklaşık 50 başvuru arasından finale kalan 5 Startup şunlar: Caddede Ne Var, Mumbara, Smart Lang, Viprise, YEF.

Panel ve konferanslar ile başlayacak etkinlikte finalistlerin yapacağı sunumlar neticesinde 3 girişim dereceye girerek PayU, Radore, Webtures, Sendloop, Netinternet, Projemetre ve StartupHukuku sponsorları tarafından sunulan ödülleri almaya hak kazanacak. Ayrıca finale kalamayan ancak başarılı görülen Startuplar 1’er dakikalık asansör sunumu gerçekleştirecek.

Denizli’deki girişimlerin yatırım kulüpleri tarafından değerlendirileceği ve yatırım görüşmeleri gerçekleştirecekleri YouStartup Denizli’de Keiretsu Forum, Sankonline ve SmartUp Network yöneticileri yer alacak.

Tüm Denizli’nin katılımına açık ve ücretsiz olan etkinlik 04.03.2017 tarihinde 12.00 - 17.00 saatleri arasında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğe girişimcilerin heyecan ve başarısına ortak olmak isteyen tüm Denizli halkı davetlidir.