Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin yerlisi olan ama Aydın'da ikamet eden Özkan Kabalay motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Kaza, İncirliova’nın Dereağzı Mahallesi Köprüsü üzerinde bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşından ödünç aldığı 09 UJ 412 plakalı motosikletle Dereağzı Mahallesi’ndeki evine gitmekte olan kaskı ve ehliyeti bulunmayan Denizlili genç Özkan Kabalay (29), köprüye geldiği sırada, Özkan Geleş (40) idaresindeki 35 T 1867 plakalı pikabı sollamak istedi. Bu sırada yolun karşısından gelen otomobili fark edince, solladığı pikaba çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kabalay, yönetimindeki motosiklet köprü kenarındaki bariyerlere çarpınca, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenler durumu sağlık görevlileri ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıyı ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kabalay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İŞE GİRECEKTİ

Hayatını kaybeden Denizlili Kabalay’ın ,İncirliova’da faaliyet gösteren bir petrol istasyonunda Pazartesi günü pompacı olarak göreve başlayacağı öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.