Kaza, Aydın- Denizli Karayolu Serçeköy Mahallesi yakınlarında dün saat: 21.20 sıralarında meydana geldi. Denizli’den Didim’e tatile giden emekli Başkomiser Ali Aydoğan’ın (67), kullandığı 20 ZA 441 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Aşırı hızlı olduğu belirtilen otomobil, yol yapım çalışması için B Tipi asfalt malzemesi taşıyan İbrahim Doğan’ın (30) kullandığı 09 JM 664 plakalı TIR ile çarpıştı. TIR’la çarpışan otomobil, şarampole uçtu. Taklalar atan otomobil yol kenarındaki incir ağacına çarparak durabildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, Nurhayat Aydoğan ve eşi Ali Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖLÜM HABERİ KIZINA VERİLDİ
Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, jandarma ve sağlık ekipleri başka bir kaza olmaması için önlem aldı. Yetkililer, emekli Başkomiser Ali Aydoğan ve Eşi Nurhayat Aydoğan’ın ölüm haberini Denizli'de bulunan kızları Zerrin Aydoğan’a verdi. Babası ile annesinin evden çıkarak Didim’e tatile gittiklerini söyleyen Zerrin Aydoğan’ın, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

“KAÇACAK YERİM YOKTU”
Otomobilin hurdaya döndüğü ve iki kişinin yaşamını yitirdiği kazada, TIR şoförü İbrahim Doğan (30) olayı yara almadan atlattı. Doğan, “Otomobil bir anda önümde belirdi. Fren yapmama fırsat kalmadan bana çarpıp şarampole uçtu. Ne olduğunu anlayamadım” dedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu yaşamını yitirdikleri belirlenen çift, Cumhuriyet Savcısı gelene kadar otomobilin içinden çıkarılmadı. Yapılan incelemeler sonucunda otomobilden çıkarılan cenazeler otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.