HABERDENİZLİ.COM

İddiaya gore, yeniyili kutlamak amaci ile 7 farkli meslek sahibi genç Güzelköy Mahallesinde B.T. isimli şahsin villasinda toplandi. Keyifli başlayan yeniyil kutlamalan sonrasi saatler 05.00'i gösterdiğinde B.T., V.T., O.D.A, N.T., Kaan Y., Süleyman A.Y. ve Betül Karaayvaz uykuya daldi. Aradan geçen sure zarfinda öğle saatlerinde kahvalti için gençler uyanmaya başladi.

Ancak kimsenin beklemediği bir şey yaşandı. 1994 doğumlu Diş Hekimi Betül Karaayvaz uyanamadı . Aralarinda doktorlarin bulunduğu gençler Karaayvaz'i kontrol ettiğinde yaşam belirtisinin olmadığını fark etti. Ayrica yine Kaan Y. ve Süleyman A.Y.'nin de komaya girdiği anlaşilinca durum hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Karaayvaz'in hayatini kaybettiğini belirledi. Kaan Y. ve Suleyman A.Y. ise olay yerinde yapilan ilk mudahalenin ardindan hizla hastaneye kaldirildi. iki gencin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Evde bulunan diğer kişiler de tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Karaayvazın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri evdeki yiyecek ve içeceklerde inceleme yaptı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı inceleme sürüyor.