HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de 26.04.2021 - 02.05.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Çevre illerinden Denizli'ye uyuşturucu madde getirileceği ve satılacağı yönünde alınan istihbari bilgiler üzerine yürütülen çalışmalar kapsamında; Şüpheli şahısların kullandıkları araç takibe alınmış, Denizli sınırlarına girdiği anda düzenlenen operasyonda; 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Araçta yapılan aramada, 7 bin 480 kullanımlık kağıda emdirilmiş Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi.

2 şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem yapılmış, 1 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yine Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine şüpheli şahıslar takibe alındı. Düzenlenen operasyonda; 4 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada; 1.500 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ile muhtelif cins ve miktarlarda  uyuşturucu madde elde geçirildi.

Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapıldı.

Denizli genelinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 31 şüpheli şahıs yakalandı. Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen toplam 7 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait 51 adet mermi, Muhtelif miktarda satışa hazır metamfetamin, eroin ve esrar maddesi, Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 1.510 TL para ele geçirildi.