HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de 20 – 26 Ocak tarihleri arasında Kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli’de Resmi Belgede Sahtecilik suçu ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yakalamada 1 adet sahte çek ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında Resmi Belgede Sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı. Yine Resmi Belgede Sahtecilik suçundan hakkında 2 Yıl 5 Ay Kesinleşmiş Hapis cezası bulunan ve aranan 1 şüpheli şahıs görevli ekibimiz tarafından yakalandı. Çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Öte yandan Denizli’de Silah Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 6136 SKM kapsamında 1 adet Voltran marka kuru sıkıdan çevirme namlusu açık tabanca, Tunç-01 ve Double marka 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Şüpheli şahsa ve yakalanan malzemeler ile ilgili olarak 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında adli işlem yapıldı.