HABERDENİZLİ.COM

Denizli Geneli Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele ekipleri tarafından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile; 9 -15 Kasım tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ve Emtia Kaçakçılığı ile ilgili olarak her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda; 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Denizli’de Kaçakçılara Geçit Yok!

AKARYAKIT KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Yine Denizli’de yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Akaryakıt Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda; Ankara yolu üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan tırın dorse kısmında bulunan akaryakıtın renk, koku, görünüm ve yoğunluk itibarıyla karışımlı kalorifer yakıtı olduğu değerlendirilen 27 bin 282 litre kaçak karışımlı akaryakıt bulunarak el konuldu.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Denizli’de Kaçakçılara Geçit Yok!

KAÇAK TÜTÜN VE TELEFON ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan operasyonlarda ve aramalarda; 1.520 Adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 64 Kg Kıyılmış Tütün, 3 Adet Kaçak Cep Telefonu  ele geçirildi.

Denizli’de Kaçakçılara Geçit Yok!

Denizli’de Kaçakçılara Geçit Yok!