Denizli Emniyet müdürlüğünden yapılan basın açıklamasına göre Denizli'de elektrikli bisiklet hırsızlığı ve işyerinden hırsızlık zanlısı iki kişi tutulandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2011 yılı içinde Denizli'de meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlığı ve işyerinden hırsızlık olaylarıyla ilgili çok yönlü çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar neticesinde, elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarını T.Ç. (23), Y.A (19) ile T.K'nin (17) gerçekleştirdiğini tespit eden emniyet güçleri, hırsızlık zanlılarının çaldıkları elektrikli bisikletleri D.G. (19), H.D. (29), C.A. (34), B.Ö. (43), M.A. (38) ve G.K. (20) isimli şahısların satın aldığını belirledi.

Düzenlenen operasyonla hırsızlık olaylarını gerçekleştiren T.Ç ve T.K ile çalıntı malları satın alan D.G, H.D, C.A, B.Ö, M.A. ve G.K. çalınan 6 elektrikli bisikletle birlikte yakalandı. Elektrikli bisikletleri satın alan şüpheliler emniyette ifadeleri alınarak serbest bırakılırken, T.Ç ve T.K. adli makamlara sevk edildi. T.Ç. çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken T.K. serbest bırakıldı. Y.A'nın aranmasına devam edildiği bildirildi.

Öte yandan, bir kafe-bardan iki LCD televizyon ile laptop, fotoğraf makinesi ve viski çaldığı iddia edilen A.A. (22), çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. A.A, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

SERİ İLAN SAYFAMIZI ZİYARET EDİN
YENİ GÜNCELLENEN ARSA-DAİRE BÖLÜMLERİNE BAKIN