HABERDENİZLİ.COM

Olay bugün, Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’nde bulunan Atalar Camisi’nde meydana geldi.  İddiaya göre caminin demir korkuluklarından atlayarak içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, ibadethanedeki şadırvanın ve tuvaletlerde bulunan 6 musluk çalındı. Ayrıca tuvaletlerdeki camları da kırarak camiye zarar verildi. 
Sabah namazı için camiye gelen İmam Ahmet Deniz, şadırvanlardaki çeşmelerin söküldüğünü fark etti. Tuvaletleri gezen İmam Deniz, buradaki çeşmelerin de çalındığını gördü. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipler olayla ilgili inceleme başlattı. 
CEMAAT TEPKİLİ
Hırsızlık olayı cami cemaatinin de tepkisini çekti. Atalar Camisi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Gönüllü, iki gün içerisinde iki kez cami musluklarının çalındığını belirterek, “Camimizin musluklarını çaldılar. Dün şadırvandaki muslukları çalmışlardı. 70 lira verip yenilerini taktırmıştık. Bir gün sonra tekrar çalındı. Bunu yapanlar art niyetli kişiler. Allah bunları yapanlara akıl fikir versin” diye konuştu.