HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde 24 Ekim Cumartesi günü işyerinde meydana gelen Hırsızlık olayında 25 Bin TL değerinde yüksek gerilim hattına ait demir malzemelerin çalındı.

Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Başlatılan çalışmada 36 kamera 63 saat süre ile izlenilmiş ve olayda kullanılan 20 LT XX araç plakalı araç tespit edildi.

Olayın 2 şüphelisi 1 bayan, 1 erkek tarafından gerçekleştirildiği belirlenerek Jandarma Dedektiflerince şüphelilerin kimlikleri de tespit edilerek fiziki takibe başlanıldı. ‘Demir Yumruk’ adı verilen operasyonda şüpheli 2 şahıs olayda kullandıkları araç ile Sanayi Bölgesinde yakalandı.

Şüpheli Ihsan T. Yakalanmamak için çatıya çıkmış çatıda saklanırken yakalandı.

2 şahıs Sevk edildiği Sarayköy Nöbetçi Mahkemesince tutuklandı.

Öte yandan olayı gerçekleştiren şahıslar, İhsan T. (30) 69 suç kaydı, halen hırsızlıktan arandığı öğrenildi. Seher T’nin ise (26) 22 suç kaydı, 3 farklı suçtan aranması mevcut olduğu belirtildi. Şahısların karı koca oldukları ve 4. Kez Jasat timlerince yakalandı.

Yine bir bilgi arasında 2017 ve 2018 yıllarında yakalanan ve kendilerine Gece Yarasaları ismini veren çetenin üyeleri olduğu biliniyor.