HABERDENİZLİ.COM

Denizli genelinde FETÖ/PDY Terör örgütüne yönelik icraatlar operasyonlar gerçekleştirildi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile Denizli’de 8 – 14 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Örgütün Askeri Mahrem yapılanması içerisinde bulunan, askeri personellerden sorumlu olarak görev yaptığı tespit edilen  1 aktif öğretmen ile sabit/ankesörlü hatlardan arandığı tespit edilen 2 askeri okullardan ilişiği kesilen ve  1 polis okulundan ilişiği kesilen olmak üzere toplam 4 şüpheli yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden askeri personellerden sorumlu olarak görev yaptığı tespit edilen  1 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan yapılan çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan haklarında yakalama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; Denizli 3.Ağır Ceza Mahkemesince hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan yakalama emri bulunan 1 şahıs yakalandı. Hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.