HABERDENİZLİ.COM

Uyuşturucu Suçları:

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile 02.08.2021 - 08.08.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan şahıslar ile torbacı olarak tabir edilen şahısların yakalanmasına yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda, 9 şüpheli şahıs yakalandı.

İkametlerde ve şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda; 2024 kullanımlık sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet hassas terazi ile çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen 9 şüpheli şahıstan 5 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yine Denizli genelinde yapılan uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 24 şüpheli şahıs yakalandı. Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen toplam 12 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yapılan operasyonlarda ve aramalarda; 3.130 birim (kullanımlık) sentetik kannabinoid maddesi, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi.