HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gelen istihbaratı değerlendğrerek yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda Denizli'de Akaryakıt Kaçakçılığı ve Kaçak/Sahte Alkol üretimi yapan sahışlara yönelik çalışmalar başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda, Akaryakıt Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Denizli'de bulunan bir nakliye firmasına ait yakıt deposunda gerçekleştirilen kontrollerde işyerinde 2 adet yer altı tankı içerisinde bulunan akaryakıt ve diğer akaryakıt tankları kontrol edilerek, KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından numune alınarak Ulusal Marker Ölçüm Cihazı ile yer altı tankında bulunan akaryakıtın yapılan ölçümünde geçersiz olduğu tespit edildi.

Yapılan kontroller neticesinde tanklar içerisinde toplam 13.000 litreye yakın kaçak motorin akaryakıt bulundu.

İkinci Operasyon Sarayköy'e Düzenlendi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu tespitler sonucunda Sarayköy ilçesinde sağlıksız koşullarda alkollü içki üretimi yapan şüphelilerin işyerlerinde ve evlerinde kaçak sahte alkollü içki üretim yeri olarak kullandıkları yerlerde ekipler tarafından çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalarda, Kaçak/sahte alkol üretimi ve satışı yapan şüpheli şahısların kaçak alkol ticaretini işyerleri aracılığı ile müşteri bularak depo olarak kullandıkları evlerinden yaptıkları tespit edildi. Yapılan aramalarda bandrolsüz toplam 84 şişe kaçak/sahte alkol bulundu. 

Yapılan operasyonlar sonucunda  yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Denizli ve Sarayköy'de OperasyonuDenizli ve Sarayköy'de Operasyonu