Edinilen bilgiye göre, dün sabah kendi şahsına ait sürat motosikleti ile Sarayköy yolundan, Denizli istikametine giden Y.M (27) aşırı hız ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı şeritten gelen seyir halinde otomobile yan tarafından vuran Y.M motosikletten fırlayıp 15 metre sürüklendiği belirtildi. Aşırı hız sonucu, kaza anında motosikletten fırlayan Y.M 15 metre ileride, üzerinde koruyucu kıyafetleri olmadağından dolayı ağır yaralı bir şekilde olay yerinde yardım bekliyordu. Y.M'nin sadece kafasında kask vardı. Olay yerine kısa sürede ihbar üzerine sağlık ekiplerinin gelmesi sonucu ağır yaralı olan Y.M Denizli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ANNESİ "KAÇ KEZ UYARDIM HIZLI GİTME DİYE"

Y.M'nin annesi ve babası arkadaşlarını her zaman uyarıyordu "sürat motosikleti kullanırken hızlı gitmeyin, dikkat edin diyerek sürekli öğüt veriyordum. Oğlum çok istedi diye aldık ama başına bunlar geldi" dedi.

6 AY ÖNCE ASKERDEN GELDİ

Y.M özel bir market şirketinde çalışıyordu. Y.M 6 ay önce askerden gelmişti. Askerden geldikten sonra özel bir markkette çalışmaya başlamıştı, ama kaza  Y.M'ye engel oldu. Annesi ve babası 7/24 yoğun bakım önünde Y.M'den gelecek güzel haberleri bekliyorlar.