HABERDENİZLİ.COM

Olay, 2016 Şubat ayında Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Adem Şenlik, kardeşinin eşiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktıktan sonra Bursa’ya taşınan dönerci ustası Sinan Onver’in peşine düştü. Şenlik, adresi bulmak için ceza evinde yattığı S.B.’den yardım istedi.

Bunun üzerine harekete geçen Serkan Bulut, Piremir Mahallesi’nde yaşadığı öğrenilen Onver’in adresini yardım kuruluşundan geliyorum diyerek buldu.

Bulut, adresi bulduktan sonra Şenlik’e bildirdi. Bunun üzerine Bursa’ya gelen Şenlik, Çiçek Caddesi üzerindeki eve gelerek Onver’i öldürerek kaçtı.

Cinayetin ardından polis, olayı araştırmaya başladı. Kurulan özel ekip, cinayetin yasak aşktan kaynaklandığını belirleyince Adem Şenlik ve kardeşi Ali Şenlik Denizli’de yakalandı. Serkan Bulut ile Y.Ş ise Bursa’da gözaltına alındı.

3 yıldır süren davada Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi kararını açıkladı.

Mahkeme cinayeti işleyen Adem Şenlik’e müebbet hapis cezası verdi. Kardeşi Ali Şenlik ile Y.Ş. ise serbest bırakıldı. Sinan Onver’in adresini bulan Serkan Bulut ise 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.