Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şüpheli şahısların bir apartta ve ikamette uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönünde istihbari bilgiler elde edildi. Alınan bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları düşünülen şahıslar ile kaldıkları apart ve ikamet tespit edildi. Alınan arama kararına istinaden yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 10 paket halinde uyuşturucu madde, 9 adet suboxone hap ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı düşünülen bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Ayrıca durumundan şüphelenilen çalışır vaziyette park halinde bulunan bir araç kontrol edildi. Görevlilerimizin araca yaklaştığı esnada şahısların aracın altına poşet attıkları görüldü. Yapılan aramada 11 ayrı poşette sarılı vaziyette uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı düşünülen bir adet hassas terazi bulunarak el konuldu. Gözaltına alınan şahıslardan birisinin aranmasının olduğu ortaya çıktı.
Uyuşturucu madde satışı yapmak isteyen sokak satıcılarına yönelik son bir hafta içerisinde gerçekleştirilenaramalarda yaklaşık olarak üç yüz kırk gram (340 gram) esrar maddesi, otuz gram (30 gram) eroin maddesi, 9 adet suboxone hap ile uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas teraziye el konuldu. Bir aranan şahıs yakalanarak ilgili mercilere sevk edildi. 
Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 12 şüpheli şahıs yakalandı. Çıkarıldıkları adli mercilerce 8 şahıs tutuklandı.