HABERDENİZLİ.COM

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığını tespit eden ekipler adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.
Çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri kaldıkları evin yatak odası içerisindeki dolaplarda özel olarak yaptırdıkları gizli bölmelerde saklandığı şüphelilerin aralarında akrabalık bağı olanların da bulunduğu adreslerinde yapılan aramalarda zula yerleri narkotik madde arama köpekleri ile tespit edildi.

Uyuşturucu madde sattıkları belirlenen zehir tacirlerinin adreslerinde yapılan aramalarda 1,5 bir buçuk kilogram esrar maddesi, 105 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan 73.000 bin sekiz yüz yetmiş beş TL ve 500 dolar ele geçirildi.

Daha önce karıştıkları farklı suç türleri nedeniyle de haklarında yakalama emri bulunan 12 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında yakalanarak adli mercilere sevk edildi. 5 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi. 5 şüpheli ise mahkemece serbest bırakıldı.