HABERDENİZLİ.COM

Ramazan ayı ile birlikte Denizli genelindeki güvenlik tedbirlerini daha da sıkılaştıran Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor.

Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı.

Denizli merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerce denetim altına alındı.

Elde edilen istihbari bilgilerin değerlendirilmesi ile Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Kumkısık Mahallesi Çevre Yolu Kavşağı’nda uyuşturucu madde yüklü bir araç yakalandı. Görevlilerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan aracın içerisinde bin 550 gram esrar maddesi bulundu.

MAYIS AYI BİLANÇOSU, 17 TUTUKLU

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Mayıs ayının başından itibaren yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 88 adet ecstasy hap, 87 gram eroin maddesi, 1.740 gram esrar maddesi 13 gram metamfetamin maddesi ve 2 gram skunk maddesi ele geçirildi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 4.300 (dört bin iki üç yüz) TL haksız kazanca el konuldu.

Uyuşturucu madde kullanıcısı 54 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 19 şüphelinin 17’si tutuklandı.

denizli narkotik