HABERDENİZLİ.COM

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile, Kaçakçılık ve Organize Suçları ekipleri tarafından Denizli'de 31 Ağustos - 06 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Emtia Kaçakçılığı konuları ile ilgili yapılan 4 ayrı operasyonda; Tütüncü olarak faaliyetlerin sürdüren işyerlerinde ve şüpheli araçlarda yapılan denetim ve kontrollerde toplam 6 şüpheli şahıs yakalandı. Haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan Operasyonlarda; 5 bin 760 Adet İçi Tütünle Doldurulmuş Dolma Sigara, 77 Adet Kaçak Cep Telefonu Aksesuarı (Şarj Cihazı, Usb Kablo), 231 Adet Cinsel İçerikli Ürün, 4 Adet Kaçak Cep Telefonu bulunarak el konuldu.

SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Yine Denizli genelinde Silah Kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda; 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahısların kaldığı bir apartta ve kullandıkları araçta aramalar yapıldı. Yakalanan şüpheliler hakkında 6136 SKM (Ruhsatsız Silah Taşımak ) ve  Silah Kaçakçılığı suçlarından adli işlem yapıldı.

Yapılan Operasyonlarda; 1 Adet ruhsatsız tabanca, 1 Adet ruhsatsız pompalı tüfek, 59 Adet fişek, 25 Adet Silah Yapım Malzemesi ele geçirildi.