HABERDENİZLİ.COM

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.

Denizli'de 07 - 14 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Emtia Kaçakçılığı konuları ile ilgili yapılan 4 ayrı operasyonda; Tütüncü olarak faaliyetlerin sürdüren işyerlerinde ve şüpheli araçlar ile kaçak satış yapmak isteyen şahıslara yönelik yapılan denetim ve kontrollerde toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı. Haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan Operasyonlarda; 5.800 Adet İçi Tütünle Doldurulmuş Dolma Sigara, 490 Adet Kaçak Eşya (Cep Telefonu Aksesuarı, Şarj Cihazı, Traş Makinası), 54 Adet Kaçak Cep Telefonu, 36 Kg. Kıyılmış Tütün, 11 Kg. Kaçak Çay, 182 Adet Cinsel İçerikli Ürün  bulunarak el konuldu.

SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Öte yandan yine Denizli'de yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Silah Kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda; 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahısların kaldığı ikamette ve kullandıkları araçlarda aramalar yapılmış, yakalanan şüpheliler hakkında 6136 SKM (Ruhsatsız Silah Taşımak) ve  Silah Kaçakçılığı suçlarından adli işlem yapıldı.

Yapılan Operasyonlarda; 3 Adet ruhsatsız tabanca, 1 Adet ruhsatsız pompalı tüfek, 19 Adet fişek, 3 Adet şarjör, 1 Adet bıçak ele geçirildi.