MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in 100'üncü doğum günü nedeniyle Denizli'de açılan fotoğraf sergisinde, bir kişinin maytap patlatması kavga çıkardı. Bir kişinin bıçaklandığı olay sonrası meydanda toplanan ülkücüler, polis merkezine yürüyerek şikayetçi oldu. 

Olay, dün saat 19.00 sıralarında, 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı'nda yaşandı. MHP Kurucu lideri Alparslan Türkeş'in 100'üncü doğum günü nedeniyle Ülkü Ocakları Denizli Şubesi, fotoğrafların yer aldığı sergi açtı. Buraya gelen bir grup, serginin ortasına maytap atınca kavga çıktı. Sergide maytabı atanın, Denizlispor'un taraftar gruplarından 57 Gençlik üyesi olduğu öne sürüldü. Çıkan kavgada ülkücü gruptan adı öğrenilemeyen bir kişi bıçakla yaralandı. Bacağından hafif yaralanan kişi, özel hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Olayın duyulmasının ardından çok sayıda ülkücü serginin olduğu yerde toplandı. Sergide yaşanan olaya tepki gösteren ülkücüler, Çınar Polis Merkezi'ne doğru yürüdü. Polis merkezinde şikayetçi olan ülkücüler, daha sonra dağıldı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, polis soruşturma başlattı.