Denizli'de 28 yaşındaki Ö.A., iddiaya göre elektrik borcu yüzünden tartıştığı ,evinde kiracı olarak oturan 32 yaşındaki Cenk Yaşar ile  kardeşi Mustafa Yaşar'ı otomobilden tabancayla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten Cenk Yaşar ölürken, şüpheli Ö.A. ile birlikte otomobilde bulunan Ü.A. ve K.S. gözaltına alındı. 

Olay, dün  saat 21.00 sıralarında, Değirmenönü Mahallesi 1381 sokaktaki parkta meydana geldi. Kadın Kuaförü Cenk Yaşar ile kaldığı apart dairenin sahibi emlakçı Ö.A. arasında iddiaya göre dairenin elektrik borcu yüzünden tartışma çıktı. Tartışmaya Cenk Yaşar'ın kardeşi Mustafa Yaşar da katıldı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ardından otomobiline binen Ö.A., hareket halindeki araçtan iddiaya göre  bankta oturan iki kardeşin üzerine tabancayla peşpeşe ateş etti. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanan iki kardeş, kanlar içinde yere düştü. Silahlı saldırı sonrası Ö.A., yanında bulunan arkadaşları Ü.A. ve K.S. birlikte otomobille kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri yaralı iki kardeşi ambulansla, Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Cenk Yaşar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardından çalışma başlatan polis, otomobili ve içindeki üç kişiyi yakaladı. Katil zanlısı Ö.A. ile yanında bulunan arkadaşları Ü.A. ve K.S., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA