Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerin Asmalı evler olarak bilinen mahallede 2 alkollü genç, henüz ismi belirlenemeyen bir apartın önüne gelip küfürler ve hakaretler yağdırarak ‘apartı yakacağını, yıkacağını söylendiği’ belirtiliyor.

ELİNDE BIÇAKLARLA APARTIN KAPILARINI ÇALDILAR
İki genç aparttan söylediklere laflara karşı tepki gelmeyince aparta çıkıp, apartlarda kalanların kapılarını çalmaya başladılar. Bu olay üzerine apartta kalan kişiler panik ve şok yaşadılar. Hemen polis ekiplerini arayarak yardım istediler.

Diğer bir iddiaya göre, Olay yerine 1 grup daha gelerek (apart sahibi olduğu belirtilen)  2 grup arasında kavga çıktı. Kavgada mahalleden çığlık seslerinin geldiği belirtiliyor. Olay yerine kısa sürede polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte silah sesleri duyulmaya başladı. Ateş eden henüz Polisin mi yoksa 2 Grupta bulunan kişilerin mi ateş açtığı belli değil. 2- 3 el silah sesi duyulduğunu belirten mahalleli korku dolu anlar yaşadı.

İddialara göre, Yaşanan kavgada 1 kişinin yaralandığı 1 kişinin baygınlık geçirdiği bekirtiliyor.
Olay yerine kısa sürede Ambulans ve destek ekip geldi. Ambulansın gelmesiyle yaralıya ilk müdahale olay yerinede yapıldı daha sonra hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.