HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nce Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele ekipleri tarafından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile kaçakçılara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Denizli'de 14 - 20 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Emtia Kaçakçılığı konuları ile ilgili yapılan 6 ayrı operasyonda; kaçakçılık suçlarını işlemek isteyen şahıslara ve kaçak eşya satışı yapmak isteyen işyerlerine yönelik yapılan denetim ve kontrollerde toplam 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia (Eşya) Kaçakçılığı suçlarından adli işlem yapıldı.

Yapılan Operasyonlarda; Bin 229 Adet Cinsel İçerikli Ürün, 800 Adet İçi Tütünle Doldurulmuş Dolma Sigara, 23 Adet Kaçak Eşya (Cep Telefonu Aksesuarı, Şarj Cihazı, Tıraş Makinası), 21 Adet Kaçak Android Cep Telefonu, 22 Adet Bandrol bulunarak el konuldu.

KAÇAK ALKOL OPERASYONU

Yine Denizli genelinde yasadışı yollarla kaçak alkol üretiminin ve satışının önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda; sağlık açısından uygun olmayan koşullarda piyasaya sürülmek üzere kaçak/sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsın ikametinde ve ikametine bağlı bulunan depoda yapılan aramalarda büyük bidonlar içerisinde, imalatı tamamlanmış 570 Litre Kaçak/Sahte Şarap bulunarak el konulmuş, Yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Kapsamında Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan adli işlem yapıldı.