HABERDENİZLİ.COM

Denizli'ye metamfetamin maddesi getirerek ortak hareket ettiği kişilerle birlikte uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilen bir şahıs hakkında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı.

Organizasyon içinde farklı işler üstlenen şebeke üyeleri belirlenerek takibe alındı. Zehir tacirlerinden uyuşturucu madde temin eden kişiler takip sırasında narkotik ekipleri tarafından yakalandı. Uyuşturucu maddelerin parçalara bölünerek Denizli'de depolandıkları ve satışa çıkarıldıkları adresler yapılan titiz çalışmalar sonucu tek tek tespit edildi,

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Denizli İl merkezinde 5 ayrı adrese operasyon düzenleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri  H.K., Y.G., V.B., O.E. isimli şüphelileri gözaaltına aldı.

H.K. tarafından Denizli'ye getirilen uyuşturucuları saklayan V.B.’nin hurdalık olarak kullandığı bahçede toprağa gömülü vaziyette metamfetamin maddesi bulundu.

Y.G. isimli bayan şüphelinin ikametinde de satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Aramalarda bulunan 13 paket halinde 149 gram metamfetamin maddesine, 66 adet tabanca fişeğine ve bir adet hassas teraziye el konuldu.

Şebekeye uyuşturucu madde kullanıcılarını yönlendirdiği belirlenen ve halen cezaevinde bulunan E.K.isimli şahıs ve adli mercilere sevk edilen 4 şüpheli ile birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.