HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, yaya geçişine kapalı ve yasak olan Zeybek Alt geçidine inen 44 yaşındaki Hüseyin Düzgün, bazı alanları geçişe müsait olan alt geçitten karşıdan karşıya geçmek isterken Sevindik istikametine seyir halindeki S.K idaresindeki 20 V 0004 plakalı aracın çarpmanın etkisiyle yolda metrelerce sürüklendikten sonra olay yerinde hayatını kaybetti.

Yola aniden çıkan yayayı son anda fark eden sürücü frene bassa da çarpışmaya engel olamadı. Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi araç sürücü S.K ve yanındaki yolcular yaptı. Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaya Hüseyin Düzgün’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirleyince alt geçit trafiğe kapandı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırması sonrası savcı gelerek incelemelerde bulundu. Araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere Çınar Karakoluna götürülürken, hayatını kaybeden Düzgün’ün cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, "aynı yerde bu ikinci veya üçüncü ölümlü kaza açık bırakılan bu boşluğu yayaların geçmemesi için bir an önce önlem alınsın, yoksa daha çok canımız yanacak buradan yasak olduğunu bile bile geçmeye çalışıyorlar ama küçük bir açıklık olduğu için ve üst geçit yaklaşık 200 - 300 metre ileride olduğundan dolayı bu yasak geçişi kullanıyorlar" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.