HABERDENİZLİ.COM / Özel Haber

Edinilen bilgiye göre talihsiz olay Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde dün 17.30 sıralarında bir AVM'nin sinema katında meydana geldi. Sinemanın asma tavan kısmında ne yaptığı ve ne için çıktığı bilinmeyen 17 yaşındaki Zeynep Ç. dengesini kaybederek sinema salonlarındaki koridora düşerek çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralan kızı gören sinemaya girecek gençler şaşkınlığını koruyamayarak ne yapacağını şaşırdı.

Olay yerinde bulunan ve sinemaya girmek için saatini bekleyen Halit Bitim yaşadığı ilginç olayı şu şekilde anlattı, "yukarıdan ses geldikten sonra aniden asma tavan yarılarak içinden bir kız düştü ne yapacağımı bilemedim tam önüme düştü. İlk başta herkes korku ve şok yaşadı daha sonra ise herkes kızın yardımına koştu. Hemen 112'yi aradık. İhbar üzerine olay yerine 112 ekipleri geldi yaralanan kızı hastaneye götürdü. Biraz daha yakında olsaydım üzerimede düşebilirdi" dedi.

Yaralanan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki genç kızın ise sinemanın asma tavan kısmına neden çıktığı merak konusu oldu.