HABERDENİZLİ.COM

Edinilen bilgiye göre, 12 Nisan 2019 günü saat 14.20 sıralarında Uşak istikametinden Çivril istikametine seyir eden 06 TGT 06 plakalı otomobil sürücüsü H.K.’ın hatalı şerit değiştirmesinden dolayı büyük kaza meydana geldi. Karabedirler Işıklı kavşağına yaklaştığı esnada son anda fikir değiştirip geri geri gittikten sonra hatalı şerit değiştiren H.k. arkasından gelen kamyonu fark edemeyince kazaya sebep oldu.

06 DF 2950 plakalı kamyon sürücüsü Aykut Demirtaş H.K’nın kullandığı araca çarpmamak için kullandığı kamyonun direksiyonunu kırarak önce kırmızı ışıkta bekleyen 20 L 1485 plakalı araç sürücüsü H.S’ın kullandığı araca çarptı ve daha sonra orta refüjden karşı şeride geçti.

Ölen yada yaralanan olmayan kazada kazaya neden olan H.K’ın aracına bir şey olmazken kamyon ve diğer araçta ağır hasar meydana geldi. Kazalı araçlar olay yerine gelen çekici ile çekilirken yıkılan orta refüj belediye işçileri tarafından yeniden yapıldı.Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.