(ÖZEL HABER)

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Atatürk caddesinde gece saat 23.30 sıralarında farklı şeritlerden gelen 34 VS 3118 plakalı otomobil ile 20 NF 741 plakalı otomobil sürücüleri dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol araç trafiğine kapandı. Trafiğe kapanan kazalı yoldan zar zor geçmek isteyen Burdur plakalı otomobil sürücüsü iddiaya göre, araçtan kuru sıkı silahıyla birlikte inerek karşı şeritten gelen otomobil sürücüsünün yolunu kapatmasına sinir olmasından dolayı havaya silahla bir el ateş ettiği belirtildi. Silahla bir el havaya ateş eden Burdur plakalı otomobil sürücüsü daha sonra aracıyla olay yerinden kayıplara karıştı.

Olay yerine ihbar üzerine kısa sürede 2 tane ekip otosunun gelmesiyle görgü tanıklarının ifadesi alındı hem kaza ile ilgili hemde kuru sıkı silah sıkma ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Burdur plakalı araç gece 00.15 sıralarında yine Atatürk caddesinde alkollü olduğu iddia edilen kontrolsüz ve hızlı bir şekilde viraja girmesiyle park halinde bulunan 20 ST 924 plakalı otomobile çarpıp kaçarak tekrar kayıplara karıştı.