Edinilen bilgiye göre, bugün sabah 07.00 sularında Denizli - Ankara Yolu Honaz'ın Kaklık mahallesi yakınlarında İzmir plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmes sonucu tek taraflı trafik kazası meydana geldi.

Ankara’dan Aydın’a gittikleri belirtilen İzmir plakalı otomobilin sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaza yaptı. Kaza sonrası taklalar atan İzmir plakalı otomobilde bulunan 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Kazayı gören yoldan geçen sürücüler ve çevredeki vatandaşlar kazazedelere yardıma koştu. Çevredeki vatandaşlar telefonlara sarılıp Sağlık ekiplerine haber verdi.

Kaza sonrası olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Trafik ve Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanan kazada arka koltukta oturan yolcunun ağır bir şekilde yaralandığı ve bilincini kaybettiği iddia edildi.

Olay yerine gelen Sağlık ekipleri her iki yaralıyada müdahale ettikten sonra ağır yaralı olan kişiyi Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne diğer hafif yaralı ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.