HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de 24 - 30 Mayıs tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla; Denizli'de tütüncü adı altında faaliyetlerini yürüten işyerleri ile tespit edilen ikametlerde gerçekleştirilen, 5 ayrı operasyonda; 6 şüpheli şahıs yakalandı.

Yapılan aramalarda; klozet sifonunun içerisine gizlenmiş vaziyette 3 bin 280 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, ile farklı yerlere zulalanmış vaziyette, bandrolsüz veya sahte bandrollü 17 bin adet kaçak makaron ve kaçak/sahte alkol yapımında kullanılan 360 litre etil alkol ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheliler hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı.

AKARYAKIT KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Öte yandan yine Denizli'de Akaryakıt Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla; il merkezinde ve Çivril ilçesinde düzenlenen operasyonda; 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilere ait iki ayrı araç içerisinde yapılan aramalarda; farklı ebatlarda tanklar içerisinde toplam 6 bin 750 litre kaçak akaryakıt ile akaryakıt aktarım düzeneği ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında Akaryakıt Kaçakçılığı suçundan adli makamlarca işlem yapıldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli'de tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde; Resmi Belgede Sahtecilik suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.