HABERDENİZLİ.COM

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile; Kaçakçılık ve Organize Suçları, 12  - 18 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı ile ilgili olarak her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 4 ayrı operasyon neticesinde; 4 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyonlarda; 255 litre kaçak alkollü içki (şarap), 2 bin 860 Adet İçi Tütünle Doldurulmuş Dolma Sigara ele geçirildi.

Öte yandan yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde 6136 SKM (Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun) suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 6136 SKM (Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun) suçlarından adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyonlarda; 1 adet 9 mm tabanca ve 3 adet şarjör, 2 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet şarjör, 2 adet el telsizi ve  Bin 828 adet fişek ele geçirildi.

Denizli'de kaçakçılara 4 ayrı operasyon!

Denizli'de kaçakçılara 4 ayrı operasyon!

Denizli'de kaçakçılara 4 ayrı operasyon!

Denizli'de kaçakçılara 4 ayrı operasyon!