HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı. 
Denizli merkezinde durumundan şüphelenilen 2 araç durduruldu. Araçta ve araçta bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette uyuşturuculardan metamfetamin, esrar, eroinmaddeleri,ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan bir başka şahsa yönelik çalışmada ise satışa hazır vaziyette eroin maddesi ele geçirildi. Ayrıca ilimizde boş bir arazide uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada toprağa gömülü vaziyetteki esrar maddesine de el konuldu.

Ayrıca Denizli'de tespit edilen iki ikamette İran uyruklu şahısların ikametlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu ve bu maddelerin satışını yaptıkları yönünde bilgilere ulaşıldı. Bahse konu ikametlerde arama yapıldı. Aramalar esnasında şüphelilerin uyuşturucu maddelerin bir kısmını narkotik dedektör köpeğinden saklamak amacı ile kanalizasyon boşluğuna sakladıkları tespit edildi. Yapılan aramada esrar maddesi vebirmiktar afyon sakızı maddesi ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazilere el konuldu.

Yapılan çalışmalarda 23 paket halinde 3000 grama yakın esrar maddesi , 18 paket halinde 10 grama yakın eroin maddesi, 9 paket halinde 15 grama yakın metamfetamin maddesi,1 paket halinde 304 gram afyon sakızı maddesi, 3 adet hassas terazi,1 adet ruhsatsız tabanca bulunarak el konuldu.

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 9şüpheli şahıstan 8’i çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.