HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi, Akkonak Mahallesi, 1713 sokak üzerinde bulunan V.Ç’ye ait işyerine 2 hırsız girmeye çalıştı. Sesi duyan komşu Serkan G. balkona çıkarak şahısların korkup kaçması için bağırdı. Bunun üzerine hırsızlar ise elinde bulunan silahlar ile Serkan G.'ye ateş açtı.

Mericulukus.com’un haberine göre; sabah 05.00 sularında V.Ç’ye ait işyerinin önüne gelen 2 kişi işyerine girmeye çalıştı. Önce kapı zorlandı. Açılmayınca camları kırıldı. Daha sonra kapı yine açılmayınca şahıslar yanlarında getirdikleri silah ile kapıya 2 el ateş etti. Bu sırada cam ve silah sesine uyanan işyerinin karşısındaki bir evde ikamet eden 34 yaşındaki Serkan G. balkona çıkarak olup bitene bakmak istedi. Komşusunun işyerinin önünde 2 kişinin bulunduğunu görünce hemen işyeri sahibi V.Ç’yi arayarak durumu anlattı.

İşyeri sahibi geliyorum diyerek telefonu kapadı. Bu sırada Serkan G. işyerinin önündeki şahısların korkup kaçması için bağırdı. Ama hiç beklemediği bir şey ile karşılaştı. İşyerinin önündeki şahıslar elindeki silahla balkondaki Serkan G’ye dönerek eve doğru ateş etti. Açılan ateş sonucu gelen saçmalar sebebiyeti ile Serkan G. yaralandı. İşyerine girmeye çalışan şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Komşusuna iyilik yapmak isteyen Serkan G’nin yardımına ailesi koştu ve hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşımıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra olay yerine emniyet ekipleri geldi. Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi ve delil aramasında bulunduktan sonra olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hastaneye kaldırılan Serkan G. yapılan müdahale sonrası hayatı tehlikeyi atlattı.

Olayı gerçekleştiren şahısların bulunması için çalışma başlatıldı.