HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Denizli'nin Honaz İlçesinde bir kooperatife ait kanal kapaklarını çalan iki kişinin peşine düştü. Son bir yılda 10 Bin TL’lik malzeme çalan hırsızları takibe alan Jandarma, çaldıkları malzemeleri otomobile yükleyen ve satmaya giden 2 kişinin Merkezefendi İlçesi Sevindik Mahallesi girişinde önünü kesti.

Karşısında Jandarmayı gören 24 yaşındaki İbrahim A. ve 26 yaşındaki Celal E. İsimli şahıslar ne yapacağını şaşırdı. Yapılan GBT sorgusunda bir çok hırsızlık suçundan kayıtları bulunan şahıslar olay yerinde gözaltına alındı.

Ayrıca Celal E. İsimli şahsın hırsızlık suçundan 1 yıldır aranması ve yakalanması olduğu ortaya çıktı. 2 hırsızlık zanlısı çaldıkları malzemelerle birlikte ifadeleri alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Burada işlemleri tamamlanan iki şahıs daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliye sevk edilen ve çıkarıldıkları mahkemece Celal E. Tutuklanarak ceaevine gönderildi. İbrahim A. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Meriçulukuş.tv