HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi’ndeki bir apart dairesinde dün meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Müge Çoban isimli kadın bıçaklanarak öldürülmüştü, olayın katil zanlısı gözaltına alınan 36 yaşındaki İ.Ç., isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI CİNAYETİN AYRINTILARI BELLİ OLDU!

Katil zanlısı İ.Ç.'nin tutuklanması ile olayın ayrıntıları da öğrenilirken, İ.Ç.’nin cinayeti işledikten sonra vicdan azabına yaklaşık 20 saat dayandığı ardından Denizli'de Çınar Polis Karakoluna giderek olayı anlattığı öne sürüldü.

İ.Ç.’nin önceki gün akşam saatlerinde öldürdüğü Müge Çoban ile apart ta buluştuğu ve aralarında tartışma yaşandığı kaydedildi.

İddialara göre, Çoban’ın, İ.Ç., ile aralarında yaklaşık 2 yıldır var olan ilişkilerini karısını söylemek ile tehdit ettiği ve tartışmanın bu sebepten çıktığı öğrenildi.

Daha sonra sinirlerine hakim olamayan İ.Ç. ise Çoban’ı göğsünden bıçakladı.

Katil zanlısının cinayetin ardından evine gittiği ve hiçbir şey olmamış gibi davrandığı, gece evinde uyuduktan sonra olayın ertesi günü sabah saatlerinde Denizli Çınar Polis Karakoluna giderek her şeyi anlattığı ve olayı itiraf ettiği iddia edildi.

CİNAYET KURBANI GENÇ KADIN TOPRAĞA VERİLDİ
Cinayete kurban giden Müge Çoban’ın cenazesi otopsi yapılan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastasi’nden alınarak Merkezefendi ilçesi Şemikler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

2 yıldır ilişkisi olduğu İ.Ç., tarafından öldürülen Çoban’ın evli olduğu ve 1 çocuğunun olduğu bilgisi edinildi.

Cinayet sonrası gözaltına alınan ve dün akşam saatlerinde işlemlerinin tamamlanması ile adliyeye sevk edilen katil zanlısı İ.Ç.’nin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.