Aslen Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde ikamet eden 35 yaşındaki Said Durna, geçen hafta Çarşamba günü, evinden Denizli'nin Sarayköy İlçesindeki çalıştığı tekstil fabrikasındaki işine gitmek için evinden çıktı ve ailesi o günden beri Durna'dan haber alamadı. Tekstil işçisi Durna, akşam eve dönmeyince ailesini ve yakınlarını meraklandırdı ve oğullarının eve gelmediğini ve ona ulaşamadıkları için polis merkezine giderek oğulları içn kayıp başvurusunda bulundu.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis, Nazilli Otobüs Terminali güvenlik kamerası görüntülerinden terminale geldiği ve bisikletini burada kilitleyip bıraktığı görülen Durna'nın sonrasında yürüyerek Aydın-Denizli Karayolu'na doğru yola çıktığı belirlendi.
Kayıp olduğu gün işçi servisini kaçıran Durna'nın, bu tür durumlarda otostopla Denizli'deki işine gittiği öğrenildi. Aradan geçen altı güne rağmen Sait Durna'dan haber alınamadı. Üç çocuk babası Mustafa Durna, oğlunun bulunması için AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'den de yardım istedi. AK Partili Erdem, Vali Erol Ayyıldız'ı telefonla arayarak durumu iletti.

YAKINLARI ENDİŞELİ
Baba Mustafa Durna, oğlunun kötü alışkanlıklarının bulunmadığını, içine kapanık biri olduğunu belirterek, "O gün bahçede ağaç buduyordum. Geç kaldığını fark edip kendisini ikaz ettim. Bisikletine binip işe gitmek için evden ayrıldı. O günden sonra oğlumdan bir daha da haber alamadık. Oğlum geç de kalsa işine mutlaka her gün giderdi. Oğlumun bindiği servis otobüsü saat 13.30'da Denizli Karayolu'ndan geçiyordu. O da geç kalınca bisikletini kilitleyip, otostop yaparak giderdi. O gün işe gitmemiş. Kendisinin maddi bir sıkıntısı da yoktu. Aylık 255 TL taksitle bankadan kredi çekmişti. Son taksitini de bugün yatıracaktı, endişe duyuyorum" dedi. Emniyet güçleri 35 yaşındaki Durna'yı bulmak için çalışmaları sürdürüyor.