HABERDENİZLİ.COM

Jandarma ekipleri liderliğini O.K., İsimli şahsın yaptığı (26 kişiden oluşan) organize suç örgütünün Denizli’nin Bozkurt, Çardak, Honaz İlçe Merkezi ve Mahallelerinde halk arasında torbacı tabir edilen usulle uyuşturucu madde (eroin, uyuşturucu hap) ticareti yaptıkları, halk içerisinde fişek tabir edilen ve ortalama tanesi 0.2 gram Ağırlığında eroin, metanfetamin, esrar ve uyuşturucu hap satarak "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçunu  örgütlü  olarak işledikleri duyumunun alınması üzerine operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan araştırma, soruşturma ve istihbari çalışmalar neticesinde; 27 Şubat 2018 Salı günü saat 07.00'dan itibaren Denizli İl Merkezi, Bozkurt, Çardak ve Honaz İlçeleri ile Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçelesi’nde toplam 28 adreste, 11 jandarma bölgesi, 17 polis bölgesi olan adrese eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi.

Salı günü yapılan operasyon esnasında şüphelilerin üstlerinde, araçlarında, evlerinde, işyerlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 31 gram eroin, 8 gram esrar, 84 adet suboxene hap, 1 adet hassas terazi, 8 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat, 830 TL uyuşturucu satışından elde edilen para, 4 adet kurusıkı tabanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 29 adet değişik çaplarda fişek ile 1 adet kama ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Operasyon kapsamında; 26 şüpheliden 2'si cezaevinde tutuklu, 23 şüpheli gözaltında, 1 şüphelinin ise yakalanması çalışmalarına devam edildiği belirtildi.