HABERDENİZLİ.COM

Aynahaber'in haberine göre, Denizli’de özel bir hastanede görev yapan Doktor Cüneyt Erken, göğsünden bıçaklandı. Hastanede ölüm kalım savaşı veren doktorun kim tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı. Özel bir hastanede çalışan doktorun eşi ile evde tartıştığı sırada eşi tarafından bıçaklandığı öğrenildi. Hastanede ölüm kalım savaşı veren doktorun kim tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı. Özel bir hastanede çalışan doktorun eşi ile evde tartıştığı sırada eşi tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli’de özel bir hastaneden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr. Cüneyt Erken, göğsünden bıçaklandı. Hemen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Erken’in tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İlk önce evden çıktığı anda bir kişi tarafından bıçaklandığı bilgisi gelen Dr. Erken’i eşinin bıçakladığı öğrenildi. Evde eşi Aylin E. ile tartışan doktorun bu tartışma sırasında göğsünden bıçaklandığı öğrenildi. Yaralanan doktor ise Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Aynahaber.net