HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde, Çetin Gökdel (60) ile kiracısı olan bacanağı Hasan D. (42) arasında alacak meselesi nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Hasan D, yanındaki tüfekle Gökdel'e ateş etmişti.

Gökdel'in, göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralandığı kavganın ardından ihbar sonucu bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Olay yerinde bulunan 20 RH 916 plakalı otomobiline binen Hasan D. ise birkaç sokak sonra aracını terk edip tüfekle yaya olarak kaçtı.

Sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Çetin Gökdel, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

POLİSTEN KAÇAMADI

Denizli'de yaya olarak kaçan 42 yaşındaki Hasan D. Manisa'da kardeşinin yanında saklandığı evde yakalandığı öğrenildi. Manisa'da yakalanan şahıs Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şahıs adliyedeki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil zanlısı drone ile aranmıştı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

Katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatan polisler, bölgenin giriş çıkışlarını kontrol altına aldı.

Görgü tanıklarının ifadesiyle şüphelinin ormanlık alana kaçma ihtimaline karşı çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, bölgede drone ile arama gerçekleştirdi.

Ormanlık alanı ve yakın bölgeyi havadan drone ile tarayan ekipler, yaya olarak da arazide çalışmalarını sürdürdü ancak şüpheliye ait herhangi bir ize rastlanamamıştı.